Sari peste navigatie

Recomandari

Florin Piersic

Ma ciocoflenderilor, mai dragii mei, eu va spun acum: Eu cand vin sa mananc la Shorley e ca si cum as veni sa mananc acasa!

Cel mai bun la Shorley e Nelu, ma, va zic! Daca l-ar gati pe el, zau daca nu l-as manca, asa e de bun si mi-e de drag de el!

Serios acum, mie imi place tare mult ciorba de pui a la grec de aici, dar sa stiti ca orice ati incerca e gatit din suflet. cu mare drag, si asta se vede imediat de cum ai gustat mancarea

Florin Piersic, Actor

Victor Ponta

Sportul si antrenamentele generaza o excelenta pofta de mancare. La Shorley gasesc intotdeauna mancare gatita excelent si mai ales, o ambianta placuta si relaxanta. Exact ceea ce am nevoie dupa un atrenament de basket. Ma simt excelent aici si imi face placere sa cred ca sunt unul din “clientii casei”.

Victor Ponta, Politician

Peter Imre

Ne-am uitat la poze şi am ales ciorbă de burtă, gustare ţărănească, pastramă, şniţel şi creier. Un lucru e sigur - ce vezi în poze primeşti şi în realitate, aşa că nici nu trebuie să vă mai uitaţi la numele mâncărurilor. 
Ciorba de burtă e cremoasă, iar burta, bine curăţată, e aşa fragedă de parcă ar fi fiert în lapte proaspăt muls. Smântâna, ardeiul şi chiflele pufoase care o acompaniază nu cred că sunt în poze, dar vi le recomand oricum, pentru că sunt la fel de proaspete şi gustoase. Gustarea ţărănească ar provoca probabil o criză de nervi oricărui dietetician care se respectă, având în vedere că, pe farfuria bine garnisită, cuvântul de ordine este colesterol: de la costiţa şi slăninuţa trasă la tigaie, până la cârnăciorii grăsuţi şi fuduliile durdulii. Iar în mijloc tronează un morman de mămăliguţă, frecată bine cu brânză de burduf şi ornată cu ouă ochiuri.

Peter Imre, Businessman

Citeste intreaga cronica ... [link extern]

Aproape 20 de ani de munca sustinuta si arta culinara, pentru a-ti oferi tie, stimate client, cele mai gustoase preparate, servite ireprosabil, intr-o atosfera placuta si relaxanta, si totul la preturi cumsecade,

asa cum numai batranul Sorlei stie sa o faca!

poftiti in restaurantul Shorley,
va asteptam cu drag!

Nelu Sorlei, Patron

Daca ai trecut pe la Shotley Restaurant ti-a placut si vrei sa faci o recomandare care sa o postam in aceasta pagina asteptam cu mare drag un mail de la tine pe adresa: ion.sorlei (@) gmail.com

Rezervari - Vodafone: 0724 710.385 ; Cosmote: 0765 377.308 ; Fix: 021 312.43.12

Orar: Joi, Vineri, Sambata - NON STOP; Duminica, Luni, Marti, Miercuri: 0AM.

Cum ajung in Shorley?